Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un kepek görmek

Rüyada un kepek görmek

Rüyada un kepek görmek işlerinin bu sayede açılacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, karamsarlığa düşeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, işlerin yavaşlayacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına yorulur.

Rüyada un kepek gördüyseniz:

  • Ufak şeylere takılmamalısınız.

Rüyada kepek unu görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, satışların düşeceğine tabir olunur.

Rüyada un kepek görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işaret eder.

Rüyada kepekli un görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına inanılır.

Rüyada saçının kepeklendiğini görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday kepeği görmek ele geçecek haram mal ve paraya, başarılarının sürekli olacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına yorulur.

Rüyada saçtaki kepeği temizlemek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kafanda kepek görmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, hoşgörülü biri olunacağına delalettir.

Rüyada saçları kepekli görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments