Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek

Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek

Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, verimliliğinin de artacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara ilgisizliklerini şimdiden dile getirdiyse, bırakın gitsinler.

Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçluyken unutarak yemek yemek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada unutup oruç yemek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, sıkıntılarını atlatacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına yorulur.

Rüyada oruç olduğunu unutup yemek zorlukların kolayca aşılacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine yorulur.

Rüyada unutarak orucu yemek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup yemek yemek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments