Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin içine batmak

Rüyada denizin içine batmak

Rüyada denizin içine batmak kime danışacağını bilemez olacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, maddi zarara gireceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada denizin içine batmak gördüyseniz:

  • Gizli hareket etmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada denizde kuma batmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine işarettir.

Rüyada denizde batmak malını ve canını riske edeceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işarettir.

Rüyada denize batmak ve çıkmak geçim derdinin biteceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına işarettir.

Rüyada denizin içine batmak başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, kısmetinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada deniz batmak büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada deniz kumuna batmak bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada denize batmak tüm planların zamanında neticeleneceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla denize batmak insanları kıracağına, üzeceğine, rahata kavuşmaya, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments