Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize batmak ve çıkmak

Rüyada denize batmak ve çıkmak

Rüyada denize batmak ve çıkmak yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, istediği makama geleceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına delalet eder.

Rüyada denize batmak ve çıkmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal topluluklardaki yerinizi ilgilendiren konularda ne yapacağınızı hala netleştiremediyseniz, yakında netleştirebilirsiniz.

Rüyada denize batmak ve çıkmak emeklerinin yarıda kalacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamura batmak ve çıkmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada çamura batmak çıkmak işlerinin de rast gideceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin içine batmak zinde kalacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada denize batmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada deniz batmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, beddua ve ah alacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiyle denize batmak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada denizde batmak malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments