Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde çukur görmek

Rüyada denizde çukur görmek

Rüyada denizde çukur görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, malından ve parasından olacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, parasız günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde çukur gördüyseniz:

  • Belli kişiler aniden sizi nasıl memnun edecekleri üzerine daha fazla düşünmeye başlayabilirler.

Rüyada denizde çukur görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu çukur görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çukurun yanından geçmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukurdan kaçmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kolaylığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çukurun üstünden atlamak yeni mallara sahip olacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inşaat çukuruna düşmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Rüyada küçük çukur kazmak büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada başkasının çukura düştüğünü görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments