Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çukur kazmak

Rüyada küçük çukur kazmak

Rüyada küçük çukur kazmak kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada küçük çukur kazmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda daha etkin olmanın planlarını yapabilirsiniz.

Rüyada küçük çukur kazmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada lağım çukuru kazmak çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada derin çukur kazmak namının yürüyeceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine delalet eder.

Rüyada birinin çukur kazdığını görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada toprağa çukur kazmak ticarette zarar edeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına alamet eder.

Rüyada çukur kazmak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine işarettir.

Rüyada evin içinde çukur kazmak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine tabir olunur.

Rüyada küçük çukur görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments