Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurdan kaçmak

Rüyada çukurdan kaçmak

Rüyada çukurdan kaçmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada çukurdan kaçmak gördüyseniz:

  • Yardım istemek sizi güçsüz kılmaz, korkmayın.

Rüyada çukurdan kaçmak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çukura düşen birini kurtarmak isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına yorulur.

Rüyada çukura düşüp çıkmak boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çukur düşmek şerefe ve izzete, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, ufkunun açılacağına rivayet eder.

Rüyada çukura inmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, huzurunun yerinde olacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işarettir.

Rüyada çukura bakmak mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun çukura düştüğünü görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada çok derin çukur görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments