Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurun üstünden atlamak

Rüyada çukurun üstünden atlamak

Rüyada çukurun üstünden atlamak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çukurun üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Gerçeklere sizin ulaşmanız gerekiyor.

Rüyada çukur üstünden atlamak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, mevki edineceğine rivayet eder.

Rüyada çukurun üstünden atlamak kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çukurdan atlamak başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çukur atlamak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çukura atlamak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çukur üzerinden atlamak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet eder.

Rüyada çukurlardan atlamak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünden atlamak iş yaşantısında hırslanacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, gönül sızılarının dineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments