Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurun yanından geçmek

Rüyada çukurun yanından geçmek

Rüyada çukurun yanından geçmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, malın bereketinin artmasına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada çukurun yanından geçmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz karşılıksız kalmayacak.

Rüyada çukurun yanından geçmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, kendisine ev alacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada ateşin yanından geçmek adının fesada karışacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün yanından geçmek çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada aslanın yanından geçmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin yanından geçmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada denizin yanından geçmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına işarettir.

Rüyada mezarın yanından geçmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada mezar yanından geçmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, karasızlık yaşayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments