Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat çukuruna düşmek

Rüyada inşaat çukuruna düşmek

Rüyada inşaat çukuruna düşmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, kafa dağıtacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada inşaat çukuruna düşmek gördüyseniz:

  • En azından canınız sıkılmayacak.

Rüyada inşaat çukuruna düşmek üzüleceğine ve yıpranacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işaret eder.

Rüyada inşaat çukuru görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hile ile mal elde etmeye, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağım çukuruna düşmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanalizasyon çukuruna düşmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukura düşmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada büyük çukura düşmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir çukura düşmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada çamur çukuruna düşmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, rızkının sonsuz olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments