Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde boy abdesti almak

Rüyada denizde boy abdesti almak

Rüyada denizde boy abdesti almak yetki sahibi olacağına, aydınlığa çıkılacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada denizde boy abdesti almak gördüyseniz:

  • Biraz içine kapanık yapıda olabilirsiniz.

Rüyada denizde boy abdesti almak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine inanılır.

Rüyada boy abdest aldığını görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boy abdesti görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada boy abdesti almak olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, hırpalanacağına işaret eder.

Rüyada boy abdesti almamak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz suyuyla abdest almak nimetin ve kazancın artacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments