Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boy abdesti görmek

Rüyada boy abdesti görmek

Rüyada boy abdesti görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada boy abdesti gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan veya size yanlış bilgiler veran kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada boy abdesti almamak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada boy abdesti almak işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine alamet eder.

Rüyada denizde boy abdesti almak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, ev taşımaya işaret eder.

Rüyada boy abdesti görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, olumsuz haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek şöhret elde edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada boy abdest aldığını görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuna tesbih takmak yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments