Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz suyuyla abdest almak

Rüyada deniz suyuyla abdest almak

Rüyada deniz suyuyla abdest almak sevineceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, güzelliklere rast gelineceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalettir.

Rüyada deniz suyuyla abdest almak gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar karşılıksız kalmayacak.

Rüyada deniz suyundan abdest almak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, kendisi için mal mülk alacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada deniz suyuyla abdest almak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde abdest almak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada denizde gusül abdesti almak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde boy abdesti almak çok güzel günler görüleceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada denizden abdest almak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, rahatlayacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek hayatının belli bir rutine oturacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada az suyla abdest almak ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, evini ve ailesini unutacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments