Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boy abdesti almak

Rüyada boy abdesti almak

Rüyada boy abdesti almak elindekileri de kaptıracağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işarettir.

Rüyada boy abdesti almak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz birşey engellenebilir.

Rüyada boy abdesti görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde boy abdesti almak aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada boy abdesti almak aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boy abdest aldığını görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada boy abdesti almamak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına tabir olunur.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, mutluluk ve huzur bulacağına inanılır.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, küslükleri bitireceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalettir.

Rüyada boynundan silahla vurulmak sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, mutluluktan havalara uçacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments