Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boy abdesti almamak

Rüyada boy abdesti almamak

Rüyada boy abdesti almamak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, kırılan kalbin onarılacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, kadim dostlar edineceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada boy abdesti almamak gördüyseniz:

  • Dost zannettiğiniz kmseler sizin zannetiğiniz kadar dost olmayabilirler.

Rüyada boy abdesti almamak bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, bereketli günler geçirileceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, geçimin kolaylaşacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işarettir.

Rüyada boy abdesti almak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada boy abdest aldığını görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde boy abdesti almak yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına işaret etmektedir.

Rüyada boy abdesti görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına inanılır.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gusül abdesti almayı unutmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok pişmanlık duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments