Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boy abdesti aldığını görmek

Rüyada boy abdesti aldığını görmek

Rüyada boy abdesti aldığını görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, moralinin düzeleceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine yorulur.

Rüyada boy abdesti aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi sinirlendirmeye çalışabilirler.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, kendini yiyip bitireceğine delalettir.

Rüyada boy abdest aldığını görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine inanılır.

Rüyada denizde boy abdesti almak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada boy abdesti almak muradın yerine geleceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada boy abdesti görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada boy abdesti almamak uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, hastalıklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine yorulur.

Rüyada boynunda altin takmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, kazancını artıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments