Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde boğulanı görmek

Rüyada denizde boğulanı görmek

Rüyada denizde boğulanı görmek kısmetli kapıların açılacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına delalet eder.

Rüyada denizde boğulanı gördüyseniz:

  • Vücudunuzda büyük zararlara sebep olabilir.

Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu denizde boğulduğunu görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını denizde boğulurken görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize atlayıp boğulmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz boğulmak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, başına uğursuz olayların geleceğine inanılır.

Rüyada denizde bebeğin boğulduğunu görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments