Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu görmek

Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu görmek

Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, başarıdan başarıya koşacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu gördüyseniz:

  • Evinizde çalışma veya rahat etme koşullarınızı iyileştiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kendi çocuğunun denizde boğulduğunu görmek geniş bir ev satın alacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun denizde boğulduğunu görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun denizde boğulduğunu görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu denizde boğulduğunu görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, işlerinin çok iyi gideceğine rivayet eder.

Rüyada denizde çocuğun boğulduğunu görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde çocuğunun boğulduğunu görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu denizde boğulurken görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, kazancın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan çocuğu kurtarmak kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, aldığı borçların katbekat artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments