Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını denizde boğulurken görmek

Rüyada başkasını denizde boğulurken görmek

Rüyada başkasını denizde boğulurken görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını denizde boğulurken gördüyseniz:

  • Yerleşim, kişisel gelişim, ev veya aile konularında kafanızdan geçen şeyleri gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada denizde boğulanı görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına inanılır.

Rüyada denizde boğulan insanlar görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sevinçli haberlere delalet eder.

Rüyada denizde yüzmek boğulmak alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizden boğulan birini kurtarmak yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulmak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğuluyor gibi olmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments