Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize atlayıp boğulmak

Rüyada denize atlayıp boğulmak

Rüyada denize atlayıp boğulmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, paraya ve mala kavuşacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada denize atlayıp boğulmak gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir rahatsızlıği önleyebilir.

Rüyada denize atlayıp boğulmak işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at boku yemek sırtındaki yükten kurtulacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine yorulur.

Rüyada atın boğulduğunu görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada at boku temizlemek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada at bokuna basmak karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada at boku görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, refaha erişileceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının denizde boğulduğunu görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada denizde boğulan birini görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments