Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız da çevrede tepkilere sebep olabilir.

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, desteksiz kalacağına, sayılacağına işaret eder.

Rüyada denizde boğulurken kurtulmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yeni kapılar açılacağına, sohbetinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak huzura kavuşacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada denizde boğulmak üzereyken kurtulmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada denizden boğulmaktan kurtulmak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına işarettir.

Rüyada denizden boğulmadan kurtulmak galibiyet kazanacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada derede boğulmaktan kurtulmak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments