Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolye saklamak

Rüyada kolye saklamak

Rüyada kolye saklamak hasta ise şifa bulacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, elinin sıkışacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına inanılır.

Rüyada kolye saklamak gördüyseniz:

  • Doğrudan bilgiye ulaşırken veya ortak kaynaklarla ilgili tartışmalar esnasında problemler oluşabilir.

Rüyada kolye saklamak dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalet eder.

Rüyada altın kolye saklamak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada para bulmak ve saklamak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hediye saklamak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, hiç istemediği işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini saklamak sıkıntılı bir döneme girileceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, güzel günlerin kapıda olacağına tabir olunur.

Rüyada altın bulup saklamak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altınlarını saklamak hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bardak saklamak kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments