Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bölük komutanını görmek

Rüyada bölük komutanını görmek

Rüyada bölük komutanını görmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına delalettir.

Rüyada bölük komutanını gördüyseniz:

  • Endişeleri kafanızdan atmalısınız.

Rüyada bölük komutanını görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine delalet eder.

Rüyada bir bölük asker görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine işarettir.

Rüyada bölük ekmek görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ordu komutanı olmak iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına yorulur.

Rüyada komutandan emir almak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bayan komutan görmek zaferlere doymayacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuvvet komutanı görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada komutan olmak çok büyük bir baskı altına gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments