Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz komutanı görmek

Rüyada deniz komutanı görmek

Rüyada deniz komutanı görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, hoşluk içinde olacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, tebrik edileceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işarettir.

Rüyada deniz komutanı gördüyseniz:

  • İyimserliğinizi kontrol altında tutmanız her açıdan iyi olabilir.

Rüyada denizci komutan görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına delalet eder.

Rüyada deniz komutanı görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada komutanla konuşmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada kuvvet komutanı görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına işarettir.

Rüyada garnizon komutanı görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini komutan olarak görmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına delalettir.

Rüyada savaş komutanı olmak borçların ödeneceğine, depresyona gireceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ordu komutanı görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments