Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuklu yengeç görmek

Rüyada kabuklu yengeç görmek

Rüyada kabuklu yengeç görmek kalp kırıklığı olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, işlerin düzgün gideceğine delalet eder.

Rüyada kabuklu yengeç gördüyseniz:

  • Seyahat planları söz konusu olabilir.

Rüyada kabuklu yengeç görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına inanılır.

Rüyada yengeçler görmek sorunlarını çözeceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada yengeç tarafından ısırılmak gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, halsizleşeceğine delalet eder.

Rüyada yengeç eti yemek rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinde yengeç görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde yengeç görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada yengeç yavrusu görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada tuvalette yengeç görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments