Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç tarafından kovalanmak

Rüyada yengeç tarafından kovalanmak

Rüyada yengeç tarafından kovalanmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, itibarının ve makamının artacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Nereden geldiğinize dikkatli bakmanız, şu an gideceğiniz yön konusunda size fikir verebilir.

Rüyada yengeç tarafından kovalanmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yengeç tarafından ısırılmak bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yengeç tarafından ısırıldığını görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada biri tarafından kovalandığını görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek tarafından kovalanmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı biri tarafından kovalanmak hayırlı bir erkek ile evleneceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslanlar tarafından kovalanmak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi hayvanlar tarafından kovalanmak maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments