Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan yengeç görmek

Rüyada konuşan yengeç görmek

Rüyada konuşan yengeç görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, ev taşımaya, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, kazanca kavuşacağına inanılır.

Rüyada konuşan yengeç gördüyseniz:

  • Bir anlaşmanın içine girmeden önce, uzun vadeli sonuçlarını hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada konuşan yengeç görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada canlı yengeç yemek eşlerinin kapanacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada dev yengeç görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işaret eder.

Rüyada yengeç öldürmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yengeç görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada suda yengeç görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, gülen yüzünün de solacağına işaret etmektedir.

Rüyada yengeç yumurtası görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada canlı yengeç görmek kazancının her geçen gün artacağına, üzeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments