Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye almak

Rüyada şemsiye almak

Rüyada şemsiye almak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına delalet eder.

Rüyada şemsiye almak gördüyseniz:

  • Bazı olayları net olarak yorumlamakta veya neler olup bittiğini anlamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada sarı şemsiye görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada ıslak şemsiye görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk şemsiye görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, planların sarkacağına işarettir.

Rüyada şemsiye kırıldığını görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada birçok şemsiye görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, işveren pozisyonuna geleceğine alamet eder.

Rüyada şemsiye hediye etmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Rüyada eski şemsiye görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına yorulur.

Rüyada yeni şemsiye görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, işlerin yolundan çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments