Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş komutanı olmak

Rüyada savaş komutanı olmak

Rüyada savaş komutanı olmak zenginlik kazanacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada savaş komutanı olmak gördüyseniz:

  • Daha kuvvetli ya da önemli yeteneklerinizi ön plana çıkartan bir özgeçmiş oluşturmak isteyebilirsiniz.

Rüyada savaşta komutan olduğunu görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine işarettir.

Rüyada savaşta komutan olmak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, istediği makama geleceğine tabir olunur.

Rüyada savaş komutanı olmak anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada emekli komutan görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine inanılır.

Rüyada tugay komutanı görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine işarettir.

Rüyada denizci komutan görmek hastalıkların sona ereceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komutana tekmil vermek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına yorulur.

Rüyada komutandan emir almak amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments