Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anadolu lisesine gittiğini görmek

Rüyada anadolu lisesine gittiğini görmek

Rüyada anadolu lisesine gittiğini görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, bazen fakirlik görüleceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anadolu lisesine gittiğini gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harakete geçmemelisiniz.

Rüyada anadolu lisesi görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına delalettir.

Rüyada anadolu lisesine gittiğini görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, dünya mallarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada lise müdürünü görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada lisede olmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yorulur.

Rüyada lise arkadaşı görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işaret eder.

Rüyada lisede öğrenci olduğunu görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada fen lisesi görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments