Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lisede olmak

Rüyada lisede olmak

Rüyada lisede olmak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, darlık içine düşeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, sorunlarının sona ereceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lisede olmak gördüyseniz:

  • Kavgacı yapıdasınız.

Rüyada lise öğrencisi olduğunu görmek iş hayatında saygı göreceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada lise arkadaşını görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada eski lise arkadaşını görmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada istediği liseye gittiğini görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada anadolu lisesine gittiğini görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada liseye başlamak istediği projeleri yapamayacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada liseye gitmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada lisede olmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments