Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lisede öğrenci olduğunu görmek

Rüyada lisede öğrenci olduğunu görmek

Rüyada lisede öğrenci olduğunu görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına işarettir.

Rüyada lisede öğrenci olduğunu gördüyseniz:

  • Başka kimseler tarafından bir şeyleri kabul etmeye zorlanabilirsiniz.

Rüyada lisede öğrenci olduğunu görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada lise öğrencisi olmak bolluk içinde yaşayacağına, kendisini çok yıpratacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada lise öğrencisi olduğunu görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada lise okumak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada tekrar liseye gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada askeri lise görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada iyi bir liseye gittiğini görmek refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına delalettir.

Rüyada lise forması giymek yapılan çalışmaların heba olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments