Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz aşırı gitmek

Rüyada deniz aşırı gitmek

Rüyada deniz aşırı gitmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, sadaka ya da zekat vereceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada deniz aşırı gitmek gördüyseniz:

  • Başka kişilerin sorunları veya kötü durumları nedeniyle kendinizi kötü hissetmeniz gerekmiyor.

Rüyada deniz aşırı gitmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz aşırı uyumak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, talihinizin artacağına, işlerinin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı dalgalı deniz görmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşırı terlemek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada aşırı ağlamak iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşırı su içmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşırı kilo almak anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşırı para görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, hayatının başarılarla dolacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments