Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşırı kilo almak

Rüyada aşırı kilo almak

Rüyada aşırı kilo almak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, kazancının çoğalacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına rivayet eder.

Rüyada aşırı kilo almak gördüyseniz:

  • Daha esnek olmanızda fayda var.

Rüyada aşırı kilo almak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına delalettir.

Rüyada aşırı kilolu görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, refahının ve varlığının artacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada aşırı hız yapmak gelirinin de garanti altında olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına yorulur.

Rüyada aşırı gülmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, rızık eksikliği yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşırı derecede su içmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı para görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments