Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşırı ağlamak

Rüyada aşırı ağlamak

Rüyada aşırı ağlamak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, kıtlığın meydana geleceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşırı ağlamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada çok aşırı ağlamak hayatının yoluna girmeye başlayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine delalet eder.

Rüyada aşırı ağlamak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada aşırı derecede ağlamak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine delalet eder.

Rüyada aşırı adet olmak daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalettir.

Rüyada aşırı yemek yemek onlardan fayda göreceğine, sevdiği birini kırmaya, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşırı derecede su içmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada aşırı makyaj yapmak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments