Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşırı terlemek

Rüyada aşırı terlemek

Rüyada aşırı terlemek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, boş yere korku duyulacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşırı terlemek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tamamlanması gereken işlerde size yardım etmekten keyif alacaklardır.

Rüyada aşırı terlemek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada aşırı hız yapmak onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ticaretinin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, iyilik ve hayır bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşırı adet olmak düşmanların çok üzüleceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşırı rüzgar görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada aşırı yağmur görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada aşırı kan görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada çok aşırı yemek yemek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments