Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz aşırı uyumak

Rüyada deniz aşırı uyumak

Rüyada deniz aşırı uyumak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, çalışmalarının artacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada deniz aşırı uyumak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutabileceğinizden büyük sözler verebilirsiniz.

Rüyada deniz aşırı uyumak rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz aşırı gitmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına alamet eder.

Rüyada aşırı dalgalı deniz görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, daha kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşırı kar görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına rivayet eder.

Rüyada aşırı kalabalık görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, sevinçli haberlere rivayet eder.

Rüyada aşırı gülmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada aşırı korkmak çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sevilen birinin geleceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments