Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demirden tutunmak

Rüyada demirden tutunmak

Rüyada demirden tutunmak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, bereketin artacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada demirden tutunmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız veya iş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada demire tutunmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada demirden tutunmak sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada otobüse tutunmak yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada aya tutunmak dostlarını da iyi seçeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvara tutunmak kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments