Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara tutunmak

Rüyada duvara tutunmak

Rüyada duvara tutunmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, müşterilerinin çoğalacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada duvara tutunmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileri sonlandırma, bazı iş birliklerini bozma ya da bazı işlere zarar verme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada duvara tutunmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivene tutunmak atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan düşerken tutunmak kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yeni işlere gireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada ağaç dallarına tutunmak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayalıklara tutunmak her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tutunduğunu görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aya tutunmak Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, komşularla ters düşüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments