Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demire tutunmak

Rüyada demire tutunmak

Rüyada demire tutunmak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada demire tutunmak gördüyseniz:

  • Ev gereçleri almanız gerekebilir veya aile içinde yardım amaçlı sosyal ortaya çıkabilir.

Rüyada demire tutunmak rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine yorulur.

Rüyada demirden tutunmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına yorulur.

Rüyada otobüse tutunmak üzüntülerinin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, zor durumların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına delalettir.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada düşmemek için tutunmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, mülkiyetinin de artacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaç dallarına tutunmak hayatının yolunda gideceğine, kısmetlerinden olacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına işarettir.

Rüyada düşerken ağaca tutunmak sırtının yere gelmeyeceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments