Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir sürahi görmek

Rüyada demir sürahi görmek

Rüyada demir sürahi görmek variyetinin her geçen gün artacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, kalbini kıracağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada demir sürahi gördüyseniz:

  • Eşinizle ya da sevdiğinizle birlikte her konuda birlikte birşeyler yapmak için harekete geçin.

Rüyada demir sürahi görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada sürahi görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada porselen sürahi görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürahi takımı görmek sıkıntılarından arınacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürahi su görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil sürahi görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işarettir.

Rüyada kırık sürahi görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, özel muamele göreceğine delalet eder.

Rüyada sürahide süt görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments