Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürahi su görmek

Rüyada sürahi su görmek

Rüyada sürahi su görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına tabir olunur.

Rüyada sürahi su gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir arkadaşlık ya da dostluk gibi konularda şanslısınız.

Rüyada bir sürahi su görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sürahide su görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada içi su dolu sürahi görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada su sürahisi görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürahiye su doldurmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada cam sürahiden su içmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada sürahi su görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürahiden su doldurmak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments