Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sürahi görmek

Rüyada yeşil sürahi görmek

Rüyada yeşil sürahi görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, ihanet göreceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına inanılır.

Rüyada yeşil sürahi gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sizce yanlış yaptıkları konular, uygulamalar veya olaylar hakkında uyarmak veya ikna etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada yeşil sürahi görmek çok kolay bir hayatı olacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık sürahi görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, yenileceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada dolu sürahi görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada cam sürahide su görmek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına işarettir.

Rüyada mavi sürahi görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürahi ayran görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine delalet eder.

Rüyada sürahi su görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada su dolu sürahi görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments