Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık sürahi görmek

Rüyada kırık sürahi görmek

Rüyada kırık sürahi görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada kırık sürahi gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize ulaşmak için yeni bir strateji geliştirebilirsiniz.

Rüyada kırık sürahi görmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, huzursuzluk yaşanacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada dolu sürahi görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sürahi görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalettir.

Rüyada içi su dolu sürahi görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sürahide süt görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürahi görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine alamet eder.

Rüyada sürahi kırıldığını görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada cam sürahide su görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, endişelerin biteceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments