Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürahi takımı görmek

Rüyada sürahi takımı görmek

Rüyada sürahi takımı görmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sürahi takımı gördüyseniz:

  • En azından iletişim ağınızı kullanabilirsiniz.

Rüyada sürahi takımı görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada dolu sürahi görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına inanılır.

Rüyada sürahide ayran görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına işarettir.

Rüyada boş sürahi görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada su dolu cam sürahi görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada sürahi kırmak bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına işarettir.

Rüyada su dolu sürahi görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine inanılır.

Rüyada plastik sürahi görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, eşiyle bahtiyar olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments