Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürahi görmek

Rüyada sürahi görmek

Rüyada sürahi görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, zarar etmeyeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürahi gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki görüşleriniz değişmiş olabilir.

Rüyada sürahi yıkamak onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sürahide ayran görmek herkesin desteğinin alınacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine delalettir.

Rüyada bakır sürahi görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sürahi görmek sağlığının da yerine geleceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına delalettir.

Rüyada sürahi satın almak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada porselen sürahi görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, kirli işlere bulaşacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürahide su görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su sürahisi görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, terfi alamayacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments