Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürahide süt görmek

Rüyada sürahide süt görmek

Rüyada sürahide süt görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, hastalıktan şifa bulmaya, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada sürahide süt gördüyseniz:

  • Zekice yatırımlar veya alımsatım işleri söz konusu olabilir.

Rüyada sürahide süt görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine rivayet eder.

Rüyada cam sürahiden su içmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, öz güveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi sürahi görmek işlerinin bozulacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürahide su görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalettir.

Rüyada sürahi ve bardak görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine alamet eder.

Rüyada sürahideki suyu dökmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalet eder.

Rüyada su dolu cam sürahi görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına işarettir.

Rüyada bir sürahi su içmek yokluk çekeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments