Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir gemi görmek

Rüyada demir gemi görmek

Rüyada demir gemi görmek huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir gemi gördüyseniz:

  • Kendinizi estetik, romantik veya entelektüel yeni akımlara veya planlara kaptırabilirsiniz.

Rüyada demir atmış gemi görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemide demir atmak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada demir gemi görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada demirden gemi görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada demir halat görmek bir bebek sahibi olacağına, başarılarının her geçen gün artacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada demirle kavga etmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, başarılar elde edileceğine, gururlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada demir duvar görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, zahmet veren işlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir çakmak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments