Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demirle kavga etmek

Rüyada demirle kavga etmek

Rüyada demirle kavga etmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, büyük işlere imza atacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada demirle kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekmek istiyorsanız ufak tefek beklenmedik hareketler yapabilirsiniz.

Rüyada demirle kavga etmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, bir takım sorunlar çıkacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Rüyada yolda demir para görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına rivayet eder.

Rüyada demir para calmak kendi geleceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada demir parmaklı kapı görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine alamet eder.

Rüyada demir merdivene tırmanmak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada demir bilye görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, böylece kendine güveneceğine, yanlış seçimler yapacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinden demir para almak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, iyi huylar edineceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağa demir çakmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments