Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir duvar görmek

Rüyada demir duvar görmek

Rüyada demir duvar görmek zafer elde edeceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada demir duvar gördüyseniz:

  • Bazı hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada demir duvar görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada demir çatal görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına yorulur.

Rüyada demir kılıç görmek hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, ağır günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada demirden tutmak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, gönül kapılarını açacağına, kafasının rahat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir kaynak yapmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine işaret eder.

Rüyada küflü demir görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı demir para görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir kapı kırmak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments